3 måneders gratis medlemskab til nye interesserede

I forbindelse med klubbens opstart af ny sæson 20/21 og efter en lang pause p.g.a. Corona virus nedlukning, tilbyder Ørbæk Billard Klub, alle nye interesserede et 3 måneders gratis medlemskab, hvis du har lyst til at prøve om billardspillet/sporten, er noget for dig. Har du ikke lyst til at benytte tilbuddet, er du meget velkommen til at fortælle det videre til en anden som evt. kunne være interesseret.
Vi har en del oldboys medlemmer som spiller formiddag og eftermiddag og seniorer som spiller om aftenen.
Ørbæk Billard Klub er en nøgleklub og efter indmeldelse, får man sin egen nøgle til klubben, så man kan spille når man har lyst. Vil du vide lidt mere om klubben, så klik ind på vores hjemmeside, www.orbaekbillard.dk.
Har du lyst til at benytte dette tilbud om 3 måneders gratis medlemskab, så kontakt en af nedenstående for et besøg i klubben og få en snak:
Formand, Jesper Jørgensen, tlf. 2167 8679
Kasserer, Dorthe Lauridsen, tlf. 2851 0904
Turneringsleder, Erling Thomsen, tlf. 4162 0527
Sekretær, Jimmy Lauridsen, tlf. 3042 6062
B-medlem, Kirsten Kirt Hansen, tlf. 6085 3937