Klubaften med fællesspisning og hyggebillard

I forbindelse med at klubben har fået nogle midler fra DIF’s Sommerpulje, til sociale arrangementer og genopstart efter Corona pausen, prøver vi igen at lave en klubaften i klubben.
Vi laver foreløbig to gratis arrangementer.
Det første arrangement vil være fredag den 11. september, fra kl. 17.30.
Det andet arrangement vil være fredag den 9. oktober, fra kl. 17.30.
Sluttidspunkt bestemmer folk lidt selv.
Denne gang skal det være en hyggeaften hvor vi starter med fællesspisning i cafeteriet, og efterfølgende lidt sjov og hygge billard, hvis man har lyst til det. Afhængig af hvor mange vi bliver kan det enten være at vi spiller makker keglebillard til korte distancer, russisk billard, hvor man rejser kegler op der hvor de ligger når de er væltet, eller alm. skomager. Der vil være øl, sodavand, kaffe hele aftenen og mulighed for at få en sludder med nogle af de medlemmer man måske ikke ser så tit.
Tag din kone/mand/kæreste med i klubben, eller en god ven/veninde, hvis hun/han kunne være interesseret i vores klub og billardsporten.
Evt. nye interesserede er også meget velkommen til at deltage og til jer kan vi tilbyde 3 måneders gratis kontingent efterfølgende.
På grund af mad m.v. er vi nødt til at have en tilmelding, så skriv dig på listen i klubben, eller send en sms eller mail til Jimmy Lauridsen på mobil 3042 6062 eller mail, j.lauridsen304@gmail.com