Lære lidt nyt og holde fast

Ind i mellem giver det et godt resultat, når man vil lære noget nyt, træner lidt ekstra og er vedholdende.
Jesper og jeg har trænet meget med Erling i længere tid og talt desinvalg, snit baller osv. Og han er selv interesseret i at ændre nogle ting og lære lidt nyt til spillet.
Mandag og tirsdag var så et par ekstra gode dage for Erling, med ny personlig rekord i kamp mod Frede, med 40,87 i snit og tirsdag aften en kamp mod mig som Erling vinder 600-390 og en ny rekord, med 46,15 i snit og en serie rekord oveni på 282. Det er godt gået og det viser gode takter. Det kunne godt være blevet til en rigtig god kamp, da han stod med 100 i snit efter serie og en score på 500 points. Men så gik luften lidt ud af ballonen og der måtte 8 ekstra indgange til de sidste 100 points.