Tak til klubbens sponsorer, annoncører for støtte i 2020

Ørbæk Billard Klub ønsker alle medlemmer, samarbejdspartnere, klubber, en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår. Forhåbentlig kommer vi alle godt igennem og kan starte et nyt år, som man kan håbe bliver lidt bedre og lidt mere positivt end 2020, som har været et år med kæmpe udfordringer for alle.
Samtidig også en stor tak til vores sponsorer for støtten i 2020:
Energiteknik Fyn, Frørup Andelskasse, Super Brugsen Ørbæk, Skøtts Bygningsteknik, 3F Østfyn, Hvidt og Frit Nyborg, Dreier og Co., Loppelyst, Ørbæk Varmeservice, Din Frisør, Spar Nord Nyborg, MV Data Ullerslev.
Også en ekstra stor tak til Tenax Sild ved Michael Pedersen for sponsering af meget fine præmier/kurve til vores to klubmesterskaber i 2020.

En stor tak også til puljer og fonde, som har støttet klubben i 2020, i forbindelse med etablering af vores nye Spar Nord Lounge. Det har været en uvurderlig økonomisk hjælp, både i selve opbygnings-fasen, men også efterfølgende hvor nogle af disse midler har betydet at vi har formået at afvikle flere sociale arrangementer og holde gang i vores medlemmer i denne svære tid.
Stor tak til:
Spar Nord Nyborg, Spar Nord Fonden, Fynske Bank Fonden, DIF og DGI’s Udviklingspulje, DIF og DGI’s Coronapulje, Slots- og Kulturstyrelsens ”Pulje til 1.000 nye fællesskaber mod ensomhed” og Ørbæk Borgerforening.