Indendørs idræt lukkes ned i resten af landet.

Indendørs idræt lukkes ned i resten af landet.
Smittetrykket stiger fortsat i hele landet, og derfor har myndighederne valgt at udvide de særlige restriktioner, som 69 kommuner allerede er omfattet af, til resten af landets kommuner. Det betyder, at indendørs idræt er lukket ned i hele landet frem til den 3. januar 2021.
Det er slut med indendørs idræt for i år. Med virkning fra den 16. december kl. 16 er alle kommuner omfattet af særlige restriktioner. Det betyder, at indendørs idræt lukkes ned, og at der gælder et forsamlingsforbud på 10 personer for alle, også for børn og unge.
Nedlukningen af indendørs foreningsaktiviteter gælder både i kommunale, private og kommercielle faciliteter, ligesom det omfatter både individuelle aktiviteter, holdaktiviteter og stævne- og turneringsaktiviteter.
__________________________________

Til alle klubbens medlemmer.
Ovenstående var beskeden i dag fra regeringen og sundheds myndighederne og det betyder, at Ørbæk Billard Klub igen er lukket ned, foreløbig frem til og med den 3. januar 2021. Der er adgang forbudt i klubben fra onsdag kl. 16.00.
Det betyder også at alle turneringskampe, både ude og hjemmekampe er udsat ind til videre. Vi går ud fra at DDBU melder ud på et tidspunkt, hvordan kampene skal afvikles i det nye år.
Vi må forsøge at se det fra den positive vinkel og få alle godt igennem denne underlige tilstand vi er bragt i og se frem mod en forhåbentlig positiv løsning i det nye år. Som bekendt har vi et stort tilskud liggende fra Slots- og Kulturstyrelsen, som vi naturligvis håber kan komme rigtig til gavn for os alle i foråret, med hygge, fællesspisninger og social samvær.
Bestyrelsen ønsker alle en god jul og et godt nytår. Pas rigtig godt på jer selv og andre, så vi alle kan ses igen i 2021 med godt helbred.

På vegne af bestyrelsen
Jimmy Lauridsen