Klubbens nye Spar Nord Lounge

På grund af den igangværende Corona situation, med både restriktioner, nedlukning, o.s.v., har klubben ikke haft mulighed for at lave den officielle præsentation og åbning af vores nye Spar Nord Lounge, som klubben havde håbet lidt på kunne ske i løbet af sommeren 2020.
Vi har derfor heller ikke endnu, haft mulighed for at sige rigtig tak til Spar Nord Fonden og Spar Nord Nyborg, for den store støtte vi har fået i forbindelse med etablering og opstart af den nye lounge, som klubbens medlemmer allerede har haft stor glæde af, samt støtte til andre af klubbens aktiviteter, bl.a. via præmier m.m.
Klubben har fået et meget fint socialt samlingspunkt, som betyder at man kan opholde sig i loungen, snakke sammen, nyde en kop kaffe, en øl eller sodavand og samtidig se billard, både via det vinduesparti som er direkte ind til spillelokalet, eller via stor TV skærm, idet der er opsat kameraer på to af billardbordene, som primært benyttes til turneringer. Her kan man så følge med i både spillet og scoretavlerne. En ekstra fordel klubben har fået med som sidegevinst, er at kampene kan optages og efterfølgende benyttes i forbindelse med instruktion.
Ørbæk Billard Klub er ret sikre på, at den nye Spar Nord Lounge, blive til stor glæde og gavn for klubbens medlemmer og gæster, når alle kommer rigtig i gang igen og forhåbentlig inden så længe får lagt hele Corona epidemien bag sig og se lidt fremad igen.
Endnu engang stor til Spar Nord Fonden og Spar Nord Nyborg fra medlemmerne i Ørbæk Billard Klub.