Tak til klubbens sponsorer

I denne svære tid er det dejligt, at klubben fortsat kan mærke opbakningen fra de firmaer som støtter os økonomisk. Sponsorerne støtter med et årligt beløb og får deres firmanavn/logo på sponsortavle i klublokalet og samtidig får de også deres navn på alle fire scoretavler, som kører i rotation når de benyttes til træning og kampe.
Stor tak til jer for jeres velvilje og opbakning:
Energi Teknik Fyn ApS  –  Ørbæk Varmeservice –  Loppelyst, Fyns Skatkammer –  3 F Østfyn –  Hvidt og Frit Nyborg –  Keld Hermann A/S – Ørbæk Autoforretning A/S –  Superbrugsen i Ørbæk –  Ørbæk Marked – Frørup Andelskasse –  Dreier & Co, Nyborg –  Skøtt’s Bygningssnedkeri A/S – Spar Nord Nyborg-  Din Frisør, Refsvindinge –  Tenax Sild, Nyborg.

Herudover også en stor tak til de fonde og puljer som klubben har fået støtte fra i 2020 og 2021:
Fynske Bank Nyborg –  DIF og DGI’s corona-hjælpepulje – Slots- og Kulturstyrelsen – Spar Nord Fonden – DIF og DGI’s foreningspulje.