Lidt nyt fra klubben

Som situationen ser ud lige p.t., er der måske en mulighed for at vi kan komme i gang efter den 6. maj, men det mest realistiske er nok, at det først bliver efter den 21. maj. Vi krydser fingre og håber vi snart får lov til at komme en tur i klubben igen.
Indtil da er der lidt vi gerne vil informere lidt om.
– Turneringer, nye datoer, afvikling osv.
Som det er flere bekendt er der lagt en del information på billardresultater.dk, med både nye datoplaner, nye afviklingsdatoer osv. Vi ved ikke om alle datoer holder i forhold til en genåbning, så det vil være en god ide at vi lige afventer start maj måned, når man ved lidt mere om genåbningen, inden man begynder at lave alt for mange aftaler om kampene.
Erling har gjort et stort arbejde med hensyn til løbende orientering til spillerne og tak for det.
– Nye støvsugere.
Klubben har heldig at få endnu et pænt støttebeløb fra DIF’s Coronapulje og for en lille måneds tid siden, blev der indkøbt 4 nye Dyson støvsugere, som bliver opsat på væggen ved hvert af keglebordene. Det er håndstøvsugere som er lige til at tage ned og bruge og bagefter tilbage i opladeren på væggen. Det vil uden tvivl gøre det meget mere enkelt at holde vores borde rene fremover.Stor tak til Mogens for både hjælp med opsætning af de nye støvsugere, div. el-arbejde og opsætning/tilkobling af video i lokalet. Kæmpe hjælp som vi ikke kunne have undværet.
– Generalforsamling.Vi afventer fortsat mulighed for at kunne afholde klubbens generalforsamling. Vi satser på, at der bliver mulighed for dette sidst i maj måned eller start juni.
Det var lidt om klubben i denne omgang.

Følg gerne med på vores Facebook side, https://www.facebook.com/groups/OrbaekBillard/