Genåbning af Ørbæk Billard Klub

Kære medlemmer i Ørbæk Billard Klub.I forhold til de seneste dages forhandlinger og beslutning om, at genåbne for bl.a. indendørsidræt for personer over 70 år, har bestyrelsen besluttet, at vi afventer en yderligere genåbning til efter den 6. maj, hvor forhåbentlig alle medlemmer får lov til at starte igen.
Når vi har valgt at afvente den 6. maj, er det med baggrund i både en større rengøring af klubben samt de restriktioner der vil være på både de 70 år, coronapas og negativ test, som vi ikke mener at kunne kontrollere på passende vis.Bestyrelsen har derfor valgt at se tiden an lidt endnu frem mod den 6. maj, hvor vi forhåbentlig kan åbne op igen for alle vores medlemmer.
Vi udsender mere information når det foreligger.

Undertegnede minder også om, at I er velkommen til at afhente nøgle her hos Dorthe og mig, hvis I vil have den inden vi åbner op.
Ring og aftal afhentning.
På vegne af bestyrelsen.