Nyt fra klubben

HURRA.

Så får vi endelig mulighed for igen at mødes i klubben til træning, turneringskampe og social hygge.Fra og med den 6. maj er indendørsidrætten igen åbnet op og det betyder at klubben åbner op igen.MEN, som de fleste af jer nok har set i nyhederne, så er det med coronapas, hvilket betyder, at man enten skal være færdigvaccineret eller kunne fremvise en negativ test, som ikke må være mere end 72 timer gammel, for at få adgang til klubben.Dette betyder så samtidig at vi har en logistik udfordring som skal løses, idet bestyrelsen ikke kan være i klubben hele tiden.
Der skal være flere ansvarlige personer, udover bestyrelsen, som har opgaven med at tjekke at den/de personer som kommer i lokalet, kan fremvise coronapas eller en negativ test. Her bliver det bestyrelsens opgave at finde/udpege disse ansvarlige.Opgaven for disse personer vil være følgende:
– Tjekke coronapas eller test.- Indskrive data i et Logskema som kommer til at ligge i klublokalet og som skal kunne benyttes i tilfælde af smitteopsporring. 
Hvis du vil være med til at påtage dig denne opgave som ansvarlig, så svar tilbage til Jimmy på denne mail, eller ring på tlf. 30 42 60 62, hurtigst muligt.BEMÆRK:
Hvis man kommer i klubben som den første/de første og man ikke er udpeget som ansvarlig af bestyrelsen, skal man stadig indskrive data på Logskemaet. Den første ansvarlige som ankommer, skal så tjekke skemaet og anmode om at se Coronapas eller test.
Vi henstiller til, at alle tager ovenstående med godt humør, hvis et af medlemmerne anmoder om at se Coronapas eller test. Det er for alles bedste, så vi kan åbne klubben på betryggende vis.
Bestyrelsen gør opmærksom på, at såfremt ovenstående restriktionerne ikke overholdes og der ved evt. kontrol bliver uddelt en bøde til klubben, vil det være det eller de medlemmer som ikke har overholdt reglerne, som vil blive pålagt at betale denne bøde.

Generalforsamling 2021.
Dato for klubbens generalforsamling er blevet fastsat til, tirsdag den 25, maj, kl. 19.00.
Indkaldelsen udsendes om kort tid.P.t. er der et forsamlingsantal på max. 25 indendørs og bliver vi flere end 25 må vi løse dette på dagen for generalforsamlingen.

Nye støvsugere.
Klubben har indkøbt 4 nye støvsugere, som nu er opsat på væggen ved hvert bord. De sidder i en opladeholder. Støvsugeren løftes forsigtig ud af holderen og startes ved tryk på den røde kontakt i håndtaget. Efter brug sættes støvsugeren forsigtigt tilbage igen i holderen.Bestyrelsen står for tømning af beholder og rengøring af filtre, med jævne mellemrum eller efter behov.

Login til Billardresultater.dk.
Som det er alle turneringsspillere bekendt, skal man have et login og password til billardresultater.dk, sådan at man f.eks. kan hente skema i forbindelse med hold- og individuelle turneringer når der spilles på hjemmebane.Vi har enkelte medlemmer som ikke har en mailadresse og de har ikke haft mulighed for at oprette sig og modtage password. Dette tilretter vi, idet der er mulighed for, at vi kan benytte en mailadresse flere gange og bestyrelsen kan dermed oprette login for de medlemmer som ikke selv har e-mail, så de får et login og et password.Der er ligeledes enkelte turneringsspillere, som af uvisse årsager ikke har oprettet sig endnu, det må I meget gerne gøre, sådan at alle vores turneringsspillere kan logge på billardresultater.dk fremadrettet i forbindelse med den kommende sæson 2021/22.
Det er vigtigt her, at gøre opmærksom på, at det er IKKE turneringslederens opgave at løse ovenstående for medlemmer som “ikke har lyst at logge på eller lære hvordan man gør”.
Den enkelte turneringsspiller i klubben må selv sætte sig ind i hvordan man logger på, henter skema, udfylder skema og uploader skemaet til slut.Hvis der er behov for det, arrangerer vi gerne en aften i klubben hvor vi gennemgår hvordan man gør. Men det er dit ansvar at sætte dig ind i det.

Med sportslig hilsen og vi glæder os til at se jer igen i klubben
På vegne af bestyrelsen.

Jimmy Lauridsen
Tlf. 30 42 60 62
E-mail: j.lauridsen304@gmail.com