Coronapas og logskema i klubben

Fra og med dags dato, ligger der nu to skemaer i klubben.- Et skema som I kender, der SKAL udfyldes af medlemmer, gæster m.v. som opholder sig i klubben og som kun har en negativ test at kunne fremvise, som ikke må være mere end 72 timer gammel.
– Et nyt skema hvor alle med et coronapas bliver indskrevet, d.v.s. at man enten er færdigvaccineret, eller efter de nye regler, har fået første stik., dog først gældende efter 14 dage når man har fået sin første vaccination.
Når man først står på denne liste permanent, skal man IKKE vise en negativ test, eller skrive sig på den anden liste hver gang man kommer i klubben.
Men, man skal fortsat have sit Coronapas med, i tilfælde af at der bliver foretaget en stikprøvekontrol. Enten på sin mobil eller som et print man kan fremvise på forlangende.