Donation til klubben efter Finn Langæble

Finn Langæble’s famile, klubbens bestyrelse og tre af spillerne fra Finn’s hold, var torsdag aften samlet i klubben.
Både for at mindes en god klubkammerat som ikke er mere, men især også for at få overrakt en donation fra Finn Langæble’s familie, som mildest talt slog benene lidt væk under bestyrelsen.
Finn har flere gange over for familien nævnt, at han var rigtig glad for at komme i Ørbæk Billard Klub og familien havde derfor opfordret til, at man i forbindelse med begravelsen, i stedet for blomster, donerede et beløb til Ørbæk Billard Klub. Denne donation blev så overrakt til klubbens formand Jesper Jørgensen torsdag aften og beløbet lød på kr. 8.105,00. Bestyrelsen og klubben er meget taknemlig og ydmyg over at familien, i en i forvejen svær stund, tænker på at støtte Finn’s klub med dette beløb.
Vi håber I alle kommer godt videre og ud på den anden side. Bestyrelsen og Finn’s holdkammerater, Frede, Søren og Torur, var rigtig glade for at møde jer og få en rigtig fin afslutning på et, for jer og klubben, meget trist dødsfald.
Vi har mistet en god klubkammerat, som vi vil mindes med stor glæde.
Vi vil til gengæld også garantere, at jeres donation vil blive brugt i Finn’s ånd og komme klubben og medlemmerne til gavn.
Stor tak for jeres donation.
Æret være Finn Langæble’s minde.

1 Kommentar on “Donation til klubben efter Finn Langæble

  1. Tak for en flot aften. Det var dejligt at I ville lave dette arrangement.
    Vi kan godt forstå, at Finn var så glad for at komme i klubben!
    Tak for kampen!

Comments are closed.