Ladies Cup Keglebillard 2021

To spillere med videre til Regionsfinale i Ladies Cup Keglebillard. Det blev resultatet efter den sidste cup, som blev afviklet lørdag i Søndersø BK.
Tre af klubbens spillere deltog, Conny Pedersen, Dorthe Lauridsen og Vibeke Nederby. Dorthe sluttede som nr. 6, Conny som nr. 7 og Vibeke som nr. 17. Dorthe præsterede i den ene af sine kampe at sætte ny personlig rekord med 9,00 i snit.
Der samles Grandprix points sammen for hver cup og resultaterne i Søndersø betyder, at både Dorthe og Vibeke har kvalificeret sig til Regionsfinalen, som h.h.v. nr. 6 og nr. 17 på ranglisten, ud af de 18 kvalificerede.
Regionsfinalen afvikles i Sæby Billard Klub den 26. juni 2021. (Finalen er flyttet til nyt spillested)

Vibeke ser lidt halvsur ud, men det er kun udvendig, indeni jubler hun. 🙂