Projekt “Nye unge og ældre medlemmer i Ørbæk Billard Klub

Til alle interesserede.
Ørbæk Billard Klub vil gerne give endnu flere personer, både unge og ældre, en mulighed for at stifte bekendtskab med billardspillet og billardsporten.

Billard er nemlig både hygge og samvær med andre, men også turneringsspil, hvor man møder spillere fra andre klubber.Vi har spillere fra nybegynderen og 2. divisions spillere, så der er plads til alle.
Billard er især interessant for dig der ikke er specielt interesseret i de såkaldte ”svedeidrætter”, eller de fysiske idrætsgrene som fodbold, håndbold, badminton osv., uanset om du er ung eller lidt oppe i alderen.

Det kræver ikke den store fysik at have det sjovt ved billardbordet, derfor er billardspillet også en oplagt aktivitet for bl.a. ældre borgere. Vi har senior medlemmer helt op til 92 år, som hygger sig ved billardbordet, møder nye venner og måske får et helt nyt socialt netværk.
Ørbæk Billard Klub er åben for alle nye interesserede fra 13 år og opefter og derfor tilbyder vi et besøg i klubben i løbet af august måned, hvor vi åbner klubben tre dage, for alle jer som måske ikke har de store planer med ferie o.s.v.
Har I lyst til at kigge forbi klubben, som har lokaler i Ørbæk Midtpunkt, Langemosevej 5, 5853 Ørbæk, på en af de dage der er skitseret i invitationen, så byder vi på morgenkaffe/brød til de friske, en sandwich til frokost og ellers sodavand, kaffe m.v. undervejs i løbet af dagen.
Afsæt en af dagene til et besøg og få en snak med nogle af vores andre medlemmer og hør hvad en rigtig hyggelig, social og aktiv klub kan tilbyde dig.

Det er ikke et krav, men af hensyn til forplejning m.v. modtager vi meget gerne en tilmelding fra dig, hvis du har lyst til at kigge forbi. Ring til Erling på tlf. 41 62 05 27 og tilmeld dig den eller de dage hvor du har lyst til at være med.

Sommeråben for de unge:
– Onsdag den 4. august, kl. 13.00 – 16.00
– Onsdag den 11 august, kl. 13.00 – 16.00
– Onsdag den 18. august, kl. 13.00 – 16.00

Sommer Åbent Hus for de ældre
– Onsdag den 4. august, kl. 10.00 – 13.00
– Onsdag den 11. august, kl. 10.00 – 13.00
– Onsdag den 18. august, kl. 10.00 – 13.00