Indvielse af Ørbæk Billard Klub’s Spar Nord Lounge

I forbindelse med at vi nu har mulighed for, at vise vores nye flotte lounge, inviterer Ørbæk Billard Klub til officiel indvielse lørdag den 25. september 2021, i tidsrummet kl. 10.00 – ca. 13.00.
Vi håber du har tid og lyst til at sætte et par timer af denne dag, til en festlig og hyggelig dag, sammen med klubbens medlemmer, sponsorer og alle dem der har støttet vores projekt. Både dem der har støttet økonomisk, med praktisk hjælp og på anden vis har gjort det muligt for os, at få et rigtig fint socialt lokale, hvor man samtidig kan se billard i selve spillelokalet.
Vi vil i den forbindelse gerne sende en stor tak til Nyborg Kommune, Ørbæk Midtpunkt, Spar Nord Fonden, Fynske Bank og DIF og DGI’s foreningspulje. Uden deres hjælp og økonomiske støtte ville vores projekt ikke have været muligt.
Vi vil glæde os meget til at se en masse dejlige mennesker den 25. september.

Med venlig hilsenPå vegne af bestyrelsen i Ørbæk Billard Klub
Jimmy Lauridsen
Tlf. 30 42 60 62
E-mail: j.lauridsen304@gmail.com