Reception i Spar Nord Lounge

Lørdag den 25. september blev der afholdt reception i vores nye Spar Nord Lounge.
Tak til alle der mødte op, især vores nye medlemmer, enkelte af klubbens “gamle” medlemmer og især tak til borgmester Kenneth Muus, lokalpolitiker Søren Svendsen, Venstre, bankrådsformand i Spar Nord Nyborg, Lars Bek Andersen og privatkundechef Søren Larsen samt Allis Sørensen, formand for bestyrelsen i Ørbæk Midtpunkt og Centerleder Jan Reimer Christiansen
Kenneth Muus er tidligere medlem i Ørbæk Billard Klub og det var tydeligt at se, at han ikke har glemt hvordan man gebærder sig ved billardbordet. Støvsugeren blev hentet ned af væggen og bordet støvsuget og efterfølgende en hyggepot med onklen Hans Aage Jørgensen, som i forvejen er medlem af klubben. Hans Aage skulle efterfølgende, lørdag aften, afholde stor fest for at fejre sin 80 års fødselsdag. Stort tillykke fra hele klubben til dig Hans Aage og tak for at du alligevel kunne finde et par timer til også at være med i klubben i dag.
Tak for fremmødet til alle og for hyggeligt samvær og gaver.