Finn Langæble’s Mindepokal turnering

En super vellykket finale dag med Finn Langæble`s mindepokal turnering er færdigspillet onsdag d. 24.11.2021. De 4  finalister kæmpede en brav kamp om sejren.
Resultat: Nr. 1, Jørgen Pedersen, nr. 2, Torben Nedergaard, nr. 3, Leo Hansen og nr. 4, Bent Nielsen.
Et kæmpe tillykke til de 4 finalister og øvrige deltagere for en flot indsats, afviklet i billardens bedste ånd.
I er alle vindere. En stor tak til sponsorerne , der velvilligt stillede en del flotte præmier til rådighed til alle 4 finalister. Ørbæk Billard Klub gav 4 flotte julekurve, som Morten fra Super Brugsen i Ørbæk, så flot fyldte ekstra godter i.
Jørgen Pedersen sponsorerede 4 x 2 flasker god vin .” Hos Michael ” i Langeskov Centret gav et gavekort til  2 x Schnitzel til vinderen. Shell i Langeskov gav 2 x bilvask a`100 kr., til vinderen.
Fruens Blomster i Ørbæk sponsorerede en flot buket til Lisbeth Langæble , der på tragisk vis mistede sin kære ægtemand Finn i vores klub sidste sæson.
Vinderen Jørgen Pedersen gav så flot Lisbeth sine 2 flasker vin efter sejren.
Jeg er stolt og glad over at være ophavsmand til denne mindeturnering om et kært og vellidt medlems tragiske død i vor klub. Kæmpe tak til alle der deltog i indledende puljer, semifinale puljer samt finale og tak til alle der var behjælpelige som dommere. I har alle haft nogle hårde og lange dage, men taget det i stiv arm og med godt humør. En fornøjelse at være en del af Ørbæk Billard, hvor ens engagement virkelig bliver værdsat.
Kæmpe tak til Lisbeth Langæble , som mødte op og overrakte pokalen til vinderen. Alle i Ørbæk Billard Klub ønsker Lisbeth Langæble og familien, alle de bedste ønsker fremover samt endnu en gang tak til familien Langæble for deres flotte donation til klubben.
Måske vi en dag ser nogle af jer som medlem af vores klub og derved går i Finn`s fodspor, hvem ved. I skal være velkomne.
Det er en stor ære at få lov til at hædre Finn Langæble`s minde på denne måde . Finn Langæble`s mindepokal, med vinderens navn indgraveret, vil blive placeret i klubbens pokalskab sammen med donations checken.
Turneringsleder Erling Thomsen