Ladies Cup og Sparnord arrangement

Lørdag den 15. januar afholder klubben 5. afdeling af Ladies Cup i keglebillard, hvor 20 spillere er tilmeldt.
Alle fire kegleborde er optaget denne dag og stævnet starter kl. 10.00, hvor alle spillerne mødes til morgenkaffe.
Ørbæk Billard Klub stiller selv med fem deltagere: Dorthe, Kirsten, Conny, Vibeke og Jytte.

Fredag den 4. februar afholder klubben et Sparnord arrangement, hvor alle fire kegleborde ligeledes er i brug. Dette arrangement starter ca. kl. 16 med klargøring og klubben er derfor lukket denne dag.
Vi kender ikke deltagerantallet endnu fra Sparnord, men vi har aftalt med dem, at vi stiller med samme antal spillere, sådan at der kan laves hold med en fra Sparnord og en fra klubben. Vi forventer at der spilles skomagerbillard, hvor spillerne på holdet skiftes til at støde.