Spar Nord Mesterskab i Skomagerbillard 2022

Spar Nord Mesterskab i Skomagerbillard 2022.

Fredag den 4. februar afviklede vi dette mesterskab. Et rigtig hyggelig arrangement.
Desværre blev Spar Nord lidt hårdt ramt af sygdom dagen før og på selve dagen, men mødte alligevel op med 6 spillere. De 6 spillere blev så parret med 6 fra klubben via lodtrækning, sammen med et enkelt rent Ørbæk hold. Men det betyd nu ikke så meget for hyggefaktoren, den var helt i top. Flere gode og spændende kampe, med tætte afgørelser og med Spar Nord spillere, som helt sikkert har haft en kø i hånden flere gange.
Slutresultatet blev, at Søren, Spar Nord og Torur, Ørbæk, vandt finalekampen over Erik, Spar Nord og Jess, Ørbæk. 3. pladsen gik til Jan, Spar Nord og Niels, Ørbæk med sejr over Bo, Spar Nord og Finn, Ørbæk.
Stor tak til alle for nogle rigtig hyggelige timer, som helt sikkert vil blive gentaget i 2023 hvis Spar Nord er interesseret.
Her er lidt stemningsbilleder fra Mesterskabet.