Ny formand og et nyt bestyrelsesmedlem

På bestyrelsesmøde den 30. maj, meddelte Jesper Jørgensen at han var kørt lidt træt i bestyrelsesarbejdet og derfor ønskede at fratræde som formand og træde ud af bestyrelsen. Meddelelsen kom lidt uventet, men bestyrelsen kunne godt forstå argumentationen og forklaringerne for, hvorfor Jesper var noget frem til hans beslutning. Der har i længere tid været større og mindre irritationsmomenter i klubben som har hobet sig lidt op og som til sidst har fået bægeret til at flyde over.
Dette er naturligvis noget bestyrelsen vil se på fremadrettet og forhåbentlig få rettet op på.

Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til Jesper Jørgensen, for hans kæmpe store arbejde og engagement for klubben igennem mange år. Havde det ikke været for Jesper og den daværende bestyrelse, havde Ørbæk Billard Klub sandsynligvis ikke eksisteret i dag, efter den store brand i klubbens lokaler for nogle år tilbage. Når man ser billederne fra branden, ville mange andre nok have smidt håndklædet i ringen og lukket klubben ned.
Så en kæmpe tak og respekt  for det store arbejde der blev gjort.

Bestyrelsen besluttede efterfølgende at indkalde suppleant Jytte Jørgensen, som har accepteret at træde ind på den ledige bestyrelsesplads. Velkommen til dig Jytte, håber vi får et godt samarbejde.

Bestyrelsen har afholdt et nyt møde efterfølgende og har konstitueret sig på følgende måde:

Formand, Jimmy Lauridsen

Kasserer, Dorthe Lauridsen

Turneringsleder, Erling Thomsen

Sekretær, Kirsten Kirt Hansen

Bestyrelsesmedlem, Jytte Jørgensen

Med venlig hilsen
På vegne af bestyrelsen
Jimmy Lauridsen
Tlf. 30 42 60 62
E-mail: j.lauridsen304@gmail.com