Ny formand i Ørbæk Billard Klub

Kære medlemmer af Ørbæk Billard Klub.

Jeg har besluttet at trække mig som formand og træde ud af bestyrelsen, i forbindelse med klubbens generalforsamling til marts. Det er en beslutning jeg har tænkt over et stykke tid.

Mit eget billardspil har i længere tid været i fremgang, noget jeg har efterlyst og håbet lidt på i flere år og jeg kan mærke at jeg har brug for at kunne fokusere lidt mere på billardspillet, end på det administrative i klubben, hvis jeg skal nå at få lidt ud af den fremgang der er p.t. Jeg er 63 år, så hvis der skal ske lidt mere med mit spil, skal det nok snart være 🙂

Jeg er glad og tilfreds med den tid jeg har haft i bestyrelsen og synes vi har nået en masse sammen og er sikker på, at vi nok skal finde et nyt bestyrelsesmedlem og formand som vil være med til at køre tingene videre. Jeg melder beslutningen ud allerede nu, så alle har god tid til at overveje et nyt emne til bestyrelsen.

Hilsen

Jimmy Lauridsen